Jouw eigen webshop – zo geregeld!

Je klanten, die kun je ook online optimaal bedienen

Je hele voorraad gewoon online aanbieden. En verkochte items ook online laten afrekenen. Dat kan met de webshop van WebSquad! Die maken we helemaal in jouw eigen huisstijl. Met zoveel categorieën als je wenst. Dat is gemak voor jou en jouw klanten. Kies vandaag nog voor je eigen webshop en binnen een paar dagen kun je ermee aan de slag. We leggen je bij oplevering haarfijn uit hoe je je eigen assortiment kunt toevoegen, weghalen of wijzigen. En hoe je met speciale kortingsacties of -codes kunt werken. Met een webshop van WebSquad, gaat jouw winkelverkoop 24/7 door. Zonder al te veel moeite.

Interesse? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende brainstorm met een van onze webconsultants.

Vanaf €1.949,-

website-austriawines-720x1280

Extra’s

Heb je naast een goede webshop ook interesse in sterke teksten, fotografie of misschien zelfs een nieuw logo? Dan gaan onze creatieven graag met jou om tafel en bedenken we samen een mooie stijl.

Of wil je liever na de livegang van jouw webshop of website aan de slag met het vinden en binden van klanten? Dan helpen onze online marketeers je graag verder. Met SEO, Google of social media advertising, retargetting, nieuwsbrieven en andere methoden om  nog meer commercieel succes te boeken.

  • Logo – € 549,-
  • Tekst – € 149,- per pagina
  • Fotografie – € 349,- per dagdeel
  • Online marketing – vanaf € 249,- per maand
website-kantoorstoeltjes-720x1280

Betere sales

Binnen 2 weken live

Eenvoudig zelf bij te houden

Zoveel producten als u wilt

Voor alle schermformaten

Google & Bing vriendelijk

Lage kosten

Vrijblijvende brainstorm

Ben jij geïnteresseerd in een vrijblijvende brainstorm over jouw eigen webshop? Laat dan gerust jouw telefoonnummer of e-mailadres achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over webshops

Is een webshop makkelijk bij te houden?

Ja zeker! Een webshop is makkelijk zelf bij te houden. Je kunt zelf de producten toevoegen en aanpassen. Ook is het gemakkelijk om de bestellingen bij te houden. Bij oplevering organiseren we een workshop waar je samen met de bouwer aan de slag gaat.

Hoeveel producten kan ik toevoegen?

Je kunt oneindig veel producten toevoegen aan de webshop. Ook nieuwe categorieen als je ineens besluit andere zaken erbij te gaan verkopen. De mogelijkheden van een WebSquad webshop o.b.v. WooCommerce zijn enorm.

Krijgt de webshop ook echt de huisstijl van mijn bedrijf?

Jazeker, wij maken de website met je eigen logo, lettertype en kleuren zodat de webshop écht in jouw stijl is!

Hoe komt het geld dat klanten betalen op de webshop op mijn rekening?

Wij maken gebruik van Mollie. Dit is een wereldwijd bekend betalingssysteem die makkelijk in gebruik is zoal als klant als jouzelf. De betalingen komen op jouw Mollie rekening te staan en zijn vanaf hier makkelijk overzienbaar naar jouw eigen rekening.

Hoe weet ik straks hoe de webshop werkt?

Wij komen graag bij uw langs om een uitgebreide uitleg te geven over hoe de webshop werkt. Zo dus ook hoe je jouw producten kan toevoegen/ wijzigen of verwijderen van de webshop.

Kan ik ook acties en kortingen toevoegen aan de webshop?

Dat kan zeker! Je kan gemakkelijk zelf een kortingscode aanmaken en deze gebruiken om leuke en interessante acties voor (specifieke) klanten te maken.

Kan ik ook aangeven dat klanten het product op kunnen halen in de winkel?

Ja dat kan zeker. Je kunt de klant laten betalen op de webshop of aan de deur, en je kunt aangeven waar het product opgehaald kan worden.

Hoe weet de webshop hoeveel ik nog op voorraad heb?

De voorraad van de producten kan automatisch en/of handmatig bijgehouden worden. Hier krijg je ook uitleg over.