Neem contact op

Koffie drinken

Of eerst nog een vraag?

Vrijblijvend een gesprek over de mogelijkheden? Of gewoon een vraag stellen? Wij helpen je graag. Bel, mail of vul het formulier in. Wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Meestgestelde vragen

  Waarom is er een maandelijks bedrag?

  Bij Websquad houden we niet van gedoe, en jij waarschijnlijk ook niet. Daarom bieden we voor een vast bedrag van € 39,- per maand het complete plaatje aan, bestaande uit een domeinnaam, hosting, plug-ins en onderhoud.

  Wat is een domeinnaam?

  De domeinnaam is de ‘knappe’ verwijzing naar een webruimte. Websquad.nl is een stuk makkelijker te onthouden dan 149.210.195.107. Bij Websquad mag je de domeinnaam (bijv. klantnaam.nl) zelf uitkiezen, is deze nog beschikbaar, dan schaffen wij ‘m voor jou aan, lekker makkelijk. De domeinnaam blijft altijd van jou. Zeg je het contract bij ons op? Dan voorzien wij jou netjes van de verhuiscode.

  Wat is hosting en wat krijg ik er allemaal voor?

  Met de hosting huren we een stukje van een computer in een groot datacentrum. Uitgerust met klimaatbeheersing, geavanceerde blussystemen en back-up stroomvoorzieningen, goed geregeld dus. Neem je bij ons hosting af? Dan krijg je daar behoorlijk wat voor terug, te weten:

  • 1 Database
   • De database bevat alle informatie van jouw website, ieder stukje tekst wat je ziet wordt in de database opgeslagen
  • 5 E-mailadressen
   • Je krijgt van ons 5 mailadressen, je mag er natuurlijk ook gewoon één gebruiken, maar vaak is een paar extra adressen best handig. Wil je er meer dan 5? Dan kijken we samen naar welk pakket voor jou het beste is
  • 10 GB dataopslag
   • De dataopslag is de hardeschijfruimte die je huurt. Met 10 GB heb je meer dan zat ruimte beschikbaar voor je database, je e-mailadressen en je website.
  • Onbeperkt dataverkeer
   • Over het dataverkeer hoef jij je geen zorgen te maken, dat is bij ons onbeperkt. Ontvang zoveel klanten als je wil op jouw website.
  • Automatische back-ups
   • Elke dag maken we een back-up van jouw site. Gaat er wat mis? Neem dan contact met ons op. We kunnen tot 10 dagen terug in de tijd.
  • SSL-certificaat
   • Bij ons is een SSL-certificaat standaard inbegrepen, zo is de verbinding tussen jouw bezoekers en je site beveiligd. Wel zo prettig.

  Wat zijn plug-ins?

  Op de website staan verschillende professionele toevoegingen geïnstalleerd om de website te laten functioneren. Deze hebben wij voor jou aangeschaft en houden we netjes bij. De ene plug-in zorgt ervoor dat je website wordt gevonden op Google, de ander optimaliseert de snelheid en weer een andere plug-in zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk teksten en afbeeldingen kan wijzigen.

  Wie verzorgt het onderhoud?

  Wij houden jouw website netjes bij. Zo nu en dan volgt er een update, waarna wij wat handelingen moeten verrichten. Dat alles doen wij op de achtergrond, daar merk je zelf niks van. Zo geniet jij van een website die werkt en veilig is voor jouw bezoekers.

  Ik heb al een domeinnaam, hosting en/of email, wat nu?

  Heb je al een domeinnaam? Dan verhuizen wij deze graag naar onze omgeving. Hiervoor dien je bij de huidige partij een verhuiscode op te vragen. Dit doen we pas als de website helemaal gereed is, zodat de overgang zo kort en soepel mogelijk is. Heb je naast je domeinnaam al hosting? Dan kan je deze na de verhuizing opzeggen, het zou zonde zijn om dubbel te betalen. Stuur je al mail via jouw domeinnaam? Dan moeten we even samen kijken wat de beste optie is, hier komen we samen zeker uit.

  Waarom niet gewoon alles laten staan waar het staat? Nou, wij werken met standaarden, zo weten we zeker dat alles in één keer werkt en weten we ook dat het blijft werken. Gaat het onverhoopt toch mis? Dan kunnen we ook overal bij om het zo snel mogelijk op te lossen. Dat is niet alleen prettig voor jou en jouw bezoekers, maar ook voor ons. Wij houden namelijk van tevreden klanten. De domeinnaam blijft altijd van jou, zeg je het contract bij ons op? Dan ontvang je van ons de code om je domeinnaam weer te verhuizen.

  Toch niet verhuizen? Ook dan komen we er samen zeker uit. Wel moeten we dan even kijken welke hobbels er op de weg zijn en wat dit doet met het maandelijkse tarief.

  Websquad

  • Rendementsweg 2Q
  • 3641 SK Mijdrecht

  WebSquad

  Wie en wat zijn wij?

  WebSquad is opgericht om mensen en bedrijven te helpen bij het creëren van sterke en effectieve online aanwezigheid. In de moderne wereld is een goede website essentieel voor het succes van elk individu of elke onderneming. We begrijpen dat niet iedereen de technische kennis heeft om zelf een website te bouwen, en dat is waar WebSquad in beeld komt. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, het delen van persoonlijke passies, of het uitbreiden van bestaande ondernemingen, WebSquad staat klaar om mensen te ondersteunen bij het realiseren van hun online ambities. Wij geloven dat een sterke online aanwezigheid voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ontdek vandaag nog wat we voor jou kunnen doen!

  websquad-team