Bekijk ons portfolio

Onze tevreden klanten

Daar doen wij het voor

Bij WebSquad gaan we door tot de klant tevreden is, dat vinden wij heel gewoon. Zo heb je snel, compleet én voordelig een site die helemaal naar je wens is. Of het nou gaat om een prachtige website voor je bedrijf, de verkoop of verhuur van je woning, een toffe actiepagina voor je reclamecampagne, een webshop die je 1-2-3 zelf kunt bijhouden of gewoon een te gek idee dat je online wil delen… bij WebSquad ben je altijd aan het juiste adres! We maken er samen wat moois van.

Hotel Restaurant Meesters

03.01.2024

Het verrukkelijke menu en speciale acties zijn te ontdekken op de nieuwe website van Restaurant Meesters. De website weerspiegelt niet alleen de heerlijke gerechten, maar ook de warme sfeer van het restaurant. Via de naadloze integratie van Eet.nu kunnen gasten moeiteloos een tafel reserveren, waardoor de drempel voor een onvergetelijke culinaire ervaring nog lager wordt gelegd.

Hotel Mijdrecht

03.01.2024

Ontdek het vernieuwde gezicht van Hotel Mijdrecht. De website biedt een betoverende inkijk in de kamers, arrangementen en de prachtige omgeving. Dankzij de geïntegreerde Cubilis boekingsmodule kunnen gasten nu met gemak hun verblijf boeken. Ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit op de nieuwe website van Hotel Mijdrecht – waar online gastvrijheid begint.

Handige klussers

09.06.2022

Er is maar weinig dat de Handige Klussers niét kunnen. En daar kom je snel genoeg achter als je de Websquad-site bekijkt. Zo weet je in één keer wat je aan de jongens hebt en kun je daarna meteen contact met ze opnemen!

Huis in Moraira

09.06.2022

De Websquad-site voor Huis in Moraira laat in grote, sprekende beelden zien hoe fijn zo’n huisje in Spanje wel niet kan zijn. En met twee klikken op de knop heb je zó een weekje geboekt. En verder staat de site vol praktische info!

Fight Academy

16.05.2022

Voor Fight Academy Amstelveen bouwden we een overzichtelijke website met een hoofdrol voor het lesaanbod, het lesrooster en de mogelijkheid tot inschrijven. Zo wordt het makkelijker dan ooit om deel te nemen aan de leuke trainingen!

Artsenhulp voor Oekraïne

12.05.2022

Op korte termijn hebben we Stichting Artsenhulp voor Oekraïne voorzien van een eigen website met daarop informatie over de stichting en mogelijkheden tot doneren en het leveren van goederen. We zijn blij dat we op deze manier een klein beetje bij kunnen dragen aan de humanitaire hulp in oorlogsgebied.

Namen vastgoed

12.05.2022

Namen Vastgoed staat bekend als zelfstandig projectontwikkelaar en beheerder die altijd gaat voor het beste resultaat onderscheidend in ruimte, kwaliteit en duurzaamheid. En een overzichtelijke Websquad-site helpt ze dat verhaal te vertellen in woord en beeld! Zo kan Namen Vastgoed al haar gegadigden gemakkelijk voorzien van informatie en de mogelijkheid tot het opnemen van contact.

Austria wines

05.05.2022

De opkomende Oostenrijkse wijnmarkt zet met deze praktische webshop van Websquad nóg meer voet aan de grond in Nederland. Als liefhebber kun je eenvoudig zoeken tussen de allerbeste wijnen en je keuze vervolgens gemakkelijk online afrekenen. En voor je het weet heb je een overheerlijke fles wijn in huis!

Dutch Flower Foundation

05.05.2022

Dutch Flower Foundation (DFF) heeft als doel het bevorderen van de leefsituatie en het welzijn van hulpbehoevende kinderen in de landen waar Dutch Flower Group (DFG) bedrijven actief zijn. Met een overzichtelijke Websquad-site kunnen ze hun verhaal en de vele belangrijke projecten waar ze bij betrokken zijn nu gemakkelijk delen met de rest van de wereld.

Siermans Totaalonderhoud

20.07.2021

Heeft u een klus? Dan gaat Siermans voor jou aan de slag! Dankzij hun jarenlange ervaring in montage, schilderwerk, timmerwerk, reparaties en verbouwingen weten ze raad met elk soort opdracht. Bij Siermans geen ingewikkeld gedoe, maar mooi en goed werk waar jij tevreden over bent.

Brentano’s Steun des Ouderdoms

01.07.2021

De stichting is in oktober 1821 opgericht en heeft als doel het bevorderen van het welzijn van ouderen en al wat daarmee verband houdt, in de breedste zin van het woord. Brentano steunt projecten voor kwetsbare ouderen die vallen onder het thema ‘Brentano verbindt door muziek en beweging’.

Gemeente Leidschendam-Voorburg – Laat je verrassen

06.04.2021

Met de campagne ‘Laat je Verrassen’ wordt straks de héle gemeente Leidschendam – Voorburg in de schijnwerpers gezet, zodat mensen van ver én dichtbij kunnen zien wat ze allemaal te bieden hebben op het gebied van recreatie, cultuur, winkelen, eten en nog veel meer.