Bekijk ons portfolio

Onze tevreden klanten

Daar doen wij het voor

Bij WebSquad gaan we door tot de klant tevreden is, dat vinden wij heel gewoon. Zo heb je snel, compleet én voordelig een site die helemaal naar wens is. Of het nou gaat om een prachtige website voor je bedrijf, de verkoop van je woning, een toffe campagne of gewoon een te gek idee, bij WebSquad ben je altijd aan het juiste adres.

Gemeente Leidschendam-Voorburg – Laat je verrassen

06.04.2021

Met de campagne ‘Laat je Verrassen’ wordt straks de héle gemeente Leidschendam – Voorburg in de schijnwerpers gezet, zodat mensen van ver én dichtbij kunnen zien wat ze allemaal te bieden hebben op het gebied van recreatie, cultuur, winkelen, eten en nog veel meer.

Montis Keukendesign

27.01.2021

Zoekt u een keuken? Die van ontwerp tot productie en van begeleiding tot montage al uw verwachtingen overtreft? Dan bent u bij Montis Keukendesign aan het juiste adres! Ze beheersen het vak tot in de puntjes, van design tot realisatie. Bij zo’n zaak past natuurlijk ook een knappe website, die mochten wij dan weer verzorgen.

Client Catcher

14.09.2020

De website hebben we opgezet met een Facebook-koppeling. Zo kan het team van ClientCatcher met groot gemak de website continu up-to-date houden. Want iedere post, wordt automatisch op de site geplaatst in een eigen vormgeving. Zo’n facebook-wall (zoals wij die noemen) is met name interessant voor bedrijven die graag laten zien wat voor moois ze maken.

Spuitconcurrent

17.08.2020

Latex en renovlies experts Arjon en Kenneth zijn blij met hun nieuwe site, logo en bedrijfskleding. In samenwerking met een Google Ads campagne stromen de aanvragen iedere maand weer binnen. Dat is pas een strak eindresultaat!

HPG W-Techniek – Virus Free

14.08.2020

HPG heeft als installatiebedrijf al lang een goede eigen site. Maar tijdens corona kwam er een dienst bij die zo bijzonder is, dat ze daar een speciale website voor willen die focus heeft op deze ene dienst. En ’t werkt! want met het antwoordformulier en sterke wervende teksten, kunnen scholen, sportscholen, bedrijven en winkels heel gemakkelijk en snel contact zoeken.

G4S – Better be safe

13.08.2020

Voor G4S, één van de grootste werkgevers ter wereld, hebben we een campagne website gemaakt waarbij we hun Health Protection aanbod in de markt zetten. Samen met een Google Ads campagne leiden we maandelijks meer dan 2.000 bezoekers naar de website. Hier kregen we de ruimte om het design van de site nog net iets meer aan te passen aan de eigenstijl met ronde hoeken.

Instaframes

07.08.2020

Waar Stefan uitpakt met zijn Instaframes, hebben wij dit gedaan voor zijn site en logo. Wil je een gepersonaliseerd frame bestellen? Dan ben je bij Stefan aan het juiste adres! Unieke frames voor ieder thema.

Het Witte Kerkje

21.07.2020

Voor iedere bed&breakfast geldt dat je niet alleen je huis of kamer op orde moet hebben. Ook je website verdient aandacht. Dat zien je huurders ook. Deze aanpak is ook met name interessant voor verhuurders van vakantiewoningen. Dan heb je snel meer huurders die misschien wel meer willen betalen door de verwachtingen die je schept. Plaats ook foto’s van de omgeving!

Switch Reclamebureau – BBQ-weken

06.06.2020

De website van Switch is mooi. En daar kunnen we heel snel een actiepagina aan toevoegen in een heel eigen stijl. Bekijk deze actiepagina die Switch ieder jaar zelf, heel eenvoudig aanpast aan het nieuwe jaar. Dus wil je ook een actiesite of landingpage toevoegen aan je bestaande website, dat kan met WebSquad!

Tupla Vastgoed – Zuydveste

28.05.2020

Voor de ontwikkelaar die de Zuiderkerk ombouwt tot seniorenwoningen, bedachten we de naam van het project ‘Zuydveste’ om het extra elan te geven. We maakten het logo. En in die stijl, maakten we vervolgens de site met informatie voor omwonenden en andere geïnteresseerden zols toekomstige bewoners. Wil je de WebSquad aanpak nog meer eigen maken met specifieke vormen? Dat kan dan!

Planbuilding

02.04.2020

De samenwerkende schildersbedrijven die hun klanten als VvE’s helpen met onderhoudsabonnementen, hebben naast een site in hun eigen stijl, ook de mogelijkheid om continu content te wijzigen. Planbuilding laat zich ook na de livegang ondersteunen met het online marketing pakket van WebSquad voor nieuwe en trouwe bezoekers die in grote getalen de site bezoeken.

Meeuwenlaan 20

02.04.2020

Je eigen huis nog meer aandacht geven dan met Funda alleen, dat kan heel eenvoudig en met afwijkende voorwaarden. Zo hoeft deze site niet voor 2 jaar afgenomen te worden en halen we je site offline, zodra je je huis verkocht hebt. En dat kan snel gaan met zo’n eigen site van WebSquad.