Prijs op maat

Snel aan de slag

Nog een paar klikken naar online succes!

Zo snel mogelijk jouw website online? Reken dan snel je prijs uit en ontvang direct een offerte op maat. Daarna nemen we vliegensvlug contact met je op! En starten we met een leuke brainstorm over je wensen en onze ideeën plus adviezen.

Meestgestelde vragen

Waarom is er een maandelijks bedrag?

Bij Websquad houden we niet van gedoe, en jij waarschijnlijk ook niet. Daarom bieden we voor een vast bedrag van € 39,- per maand het complete plaatje aan, bestaande uit een domeinnaam, hosting, plug-ins en onderhoud.

Wat is een domeinnaam?

De domeinnaam is de ‘knappe’ verwijzing naar een webruimte. WebSquad.nl is een stuk makkelijker te onthouden dan 149.210.195.107. Bij WebSquad mag je de domeinnaam (bijv. klantnaam.nl) zelf uitkiezen, is deze nog beschikbaar, dan schaffen wij ‘m voor jou aan, lekker makkelijk. De domeinnaam blijft altijd van jou. Zeg je het contract bij ons op? Dan voorzien wij jou netjes van de verhuiscode.

Wat is hosting en wat krijg ik er allemaal voor?

Met de hosting huren we een stukje van een computer in een groot datacentrum. Uitgerust met klimaatbeheersing, geavanceerde blussystemen en back-up stroomvoorzieningen, goed geregeld dus. Neem je bij ons hosting af? Dan krijg je daar behoorlijk wat voor terug, te weten:

  • 1 Database
  • 5 E-mailadressen
  • 10 GB dataopslag
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Automatische back-ups
  • SSL-certificaat

De database bevat alle informatie van jouw website, ieder stukje tekst wat je ziet wordt in de database opgeslagen. Je krijgt van ons 5 e-mailadressen, je mag er natuurlijk ook gewoon één gebruiken, maar vaak is een paar extra adressen best handig. Wil je er meer dan 5? Dan kijken we samen naar welk pakket voor jou het beste is. De dataopslag is de hardeschijfruimte die je huurt. Met 10 GB heb je meer dan zat ruimte beschikbaar voor je database, je e-mailadressen en je website. Over het dataverkeer hoef jij je geen zorgen te maken, dat is bij ons onbeperkt. Ontvang zoveel klanten als je wil op jouw website. Elke dag maken we een back-up van jouw site. Gaat er wat mis? Neem dan contact met ons op. We kunnen tot 10 dagen terug in de tijd. Bij ons is een SSL-certificaat standaard inbegrepen, zo is de verbinding tussen jouw bezoekers en je site beveiligd. Wel zo prettig.

Wat zijn plug-ins?

Op de website staan verschillende professionele toevoegingen geïnstalleerd om de website te laten functioneren. Deze hebben wij voor jou aangeschaft en houden we netjes bij. De ene plug-in zorgt ervoor dat je website wordt gevonden op Google, de ander optimaliseert de snelheid en weer een andere plug-in zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk teksten en afbeeldingen kan wijzigen.

Wie verzorgt het onderhoud?

Wij houden jouw website netjes bij. Zo nu en dan volgt er een update, waarna wij wat handelingen moeten verrichten. Dat alles doen wij op de achtergrond, daar merk je zelf niks van. Zo geniet jij van een website die werkt en veilig is voor jouw bezoekers.

Ik heb al een domeinnaam, hosting en/of email, wat nu?

Heb je al een domeinnaam? Dan verhuizen wij deze graag naar onze omgeving. Hiervoor dien je bij de huidige partij een verhuiscode op te vragen. Dit doen we pas als de website helemaal gereed is, zodat de overgang zo kort en soepel mogelijk is. Heb je naast je domeinnaam al hosting? Dan kan je deze na de verhuizing opzeggen, het zou zonde zijn om dubbel te betalen. Stuur je al mail via jouw domeinnaam? Dan moeten we even samen kijken wat de beste optie is, hier komen we samen zeker uit.

Waarom niet gewoon alles laten staan waar het staat? Nou, wij werken met standaarden, zo weten we zeker dat alles in één keer werkt en weten we ook dat het blijft werken. Gaat het onverhoopt toch mis? Dan kunnen we ook overal bij om het zo snel mogelijk op te lossen. Dat is niet alleen prettig voor jou en jouw bezoekers, maar ook voor ons. Wij houden namelijk van tevreden klanten. De domeinnaam blijft altijd van jou, zeg je het contract bij ons op? Dan ontvang je van ons de code om je domeinnaam weer te verhuizen.

Toch niet verhuizen? Ook dan komen we er samen zeker uit. Wel moeten we dan even kijken welke hobbels er op de weg zijn en wat dit doet met het maandelijkse tarief.