Vergroot je zakelijke mogelijkheden!

Ben jij een zelfstandig professional met expertise in PR, online marketing, copywriting, fotografie, of project-/marcom management? En wil jij jouw dienstenaanbod uitbreiden en profiteren van een nieuwe inkomstenstroom? Word dan WebSquad Dealer en bied straks ook extra creatieve oplossingen aan!

Daarom wil jij ook WebSquad Dealer worden

Als WebSquad Dealer krijg je toegang tot een reeks voordelen die jouw zakelijke horizon verbreden:

Extra inkomsten:

Verkoop op maat gemaakte websites en verdien 25% kickback fee per verkoop, met een potentieel tot € 500,- per website.

Uitgebreid dienstenaanbod:

Bied jouw klanten een breder scala aan diensten door hoogwaardige websites toe te voegen aan jouw portfolio

Geen technische kennis vereist:

Profiteer van onze expertise zonder zelf uitgebreide technische kennis te hoeven hebben.

Waarom WebSquad?

WebSquad staat bekend om het bedenken van creatieve en effectieve online oplossingen, ongeacht de omvang van het project. Met een team van gepassioneerde ontwerpers, webdevelopers, online marketeers en tekstschrijvers hebben we alle benodigde vaardigheden in huis om online succes te garanderen. En bied je liever die schrijverskunsten of marketing-adviezen zelf aan, geen probleem! We zijn er om jou te helpen meer te bieden. Niet om je in de weg te staan. Sterker nog, ben je straks dealer, reken er dan alvast op dat andere dealers jou benaderen voor je creatieve diensten.

teamfoto3

Wat moet je doen?

Als WebSquad Dealer breid je jouw dienstenaanbod uit met hoogwaardige websites, ontwikkeld door onze getalenteerde webdevelopers. Je hebt de vrijheid om zelf te kiezen welke rol je speelt bij het creëren van de website. Of je nu de teksten schrijft, een logo laat ontwerpen, of de gehele website door ons laat verzorgen, de keuze is aan jou.

IMG_0070

Hoe: De werking van WebSquad

Kies je blokken: Samen met de klant bepaal je welke pagina’s en contentblokken er in de website komen. We hebben een speciale blokkendoos ontwikkeld om dit proces soepel te laten verlopen. Leg de gewenste blokken op tafel en maak een foto.

Stuur de foto naar ons: Stuur de foto naar ons en onze webdevelopers gaan direct aan de slag.

teamfoto2

Wat: Verdien tot 25% kickback fee

Voor elke verkochte website ontvang je een royale kickback fee van 25% op de site-ontwikkeling, wat kan oplopen tot wel € 500,-. Op hosting en plug-inabonnementen krijg je 10%. Ieder jaar dat de site live is. Dat kan flink oplopen zonder enige inspanning. Daarnaast ontvang je ook 10% commissie op andere diensten zoals logo-ontwerp, tekstschrijven, fotografie en marketing. Je hoeft alleen te verkopen en wij regelen de rest. Klinkt aantrekkelijk toch?

Waarom: Maak en houd je klanten blij

Behalve met de verkoop van de website, kun je ook verdienen aan de services die je blijvend kunt bieden. Denk aan nieuwe content schrijven, fotograferen of opmaken. Of denk aan social media posts die je kan maken om bezoekers te werven, het uitbreiden van de website of andere creatieve marketing diensten die je graag aanbiedt.

IMG_0286

Klaar om je zakelijke mogelijkheden te vergroten en te profiteren van het groeiende succes van WebSquad?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je een Websquad Dealer kunt worden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.