WEBSITE START

(Al vanaf €1750,-)

Uw eigen website, helemaal in uw huisstijl heeft u al vanaf € 1750,-. U krijgt dan 1 complete site op 1 pagina. Maar wel zo dat bij het klikken op de button bovenin, u als bezoeker direct door klikt naar het betreffende onderwerp. Met uw presentatie op 1 pagina maakt u het uw bezoekers heel gemakkelijk en presenteert u toch een compleet verhaal. Zelfs inclusief een antwoordformulier, productpresentatie, ‘over ons’ deel, etc. Bekijk de voorbeelden op deze site.

ALL-IN-PAKKET

IN UW EIGEN STIJL
VOLLEDIG RESPONSIVE
1 PAGINA
MAKKELIJK BEHEERBAAR CMS

PAKKET EIGENSCHAPPEN

Klik op onderstaande pakketonderdelen en u leest er meer over

  • In uw eigen stijl
  • Volledig responsive
  • 1 Pagina
  • Makkelijk beheerbaar CMS

In uw eigen stijl

Hoewel WebSquad werkt met standaarden, garanderen we u dat uw site past bij uw gewenste uitstraling. Qua kleur, taalgebruik, beeld en natuurlijk de functionaliteiten. Door de persoonlijke begeleiding kunnen we samen met u bepalen wat onmiskenbaar past bij uw merk of aanbod.

Volledig responsive

Responsive houdt in dat de website er goed uitziet op alle formaten schermen. Uw website zal dus optimaal functioneren op mobiel, tablet en desktop.

1 Pagina

Bij het startpakket krijgt u 1 pagina met maximaal 6 onderdelen. Een onderdeel is een stuk content op de website dat gaat over een specifiek onderwerp. Voorbeelden hiervan zijn een introductie (inleiding), uw diensten of contact.

Makkelijk beheerbaar CMS

CMS staat voor Content Management System oftewel de achterkant van uw webshop. De webshop is makkelijk te beheren en heeft een zeer overzichtelijke achterkant. U hoeft geen uren te zoeken voor een kleine aanpassing in een tekst of een product. Aanpassingen kunnen snel gemaakt worden, wat u meer
tijd geeft voor andere zaken.

ENKELE VOORBEELDEN

EXTRA OPTIES

Logo

LOGO
€650,-

Uw bedrijf sterker neerzetten met een logo dat past bij de ‘business’ en de unieke merkpersoonlijkheid? Of wilt u een nevenactiviteit vormgeven met een eigen logo? Zet dan de creatieven van WebSquad aan het werk met een handige vragenlijst die we u graag toesturen. Wilt u het logo ook uitgewerkt hebben in een complete huisstijl: opmaak van factuurpapier, visitekaartje of envelop? Dat doen we dan ook graag voor u. Natuurlijk ontvangt u van ons alle grafische bestanden, zodat u er in de toekomst zelf mee aan de slag kunt.

Tekstschrijven

TEKSTSCHRIJVEN
Vanaf €350,-

U heeft veel te vertellen. Maar het opschrijven is vaak een ander verhaal… Heeft u moeite met de teksten, schrijf dan alleen op wat u wilt vertellen in steekwoorden. Of vraag onze copywriter om een interview. Dan komen ze langs of bellen u en schrijven onze teksteschrijvers uw webcontent. Met relevante zoekwoorden, heldere uitleg en stimulerende ‘trucs’ om uw webbezoekers aan te zetten tot actie.

Fotografie

FOTOGRAFIE
Vanaf €350,- per dagdeel

Een site zonder mooie beelden wordt vaak saai. Dus zorgen we ook graag voor fotografie. Soms via stockbureaus als www.shutterstock.com. En vaak via een eigen fotograaf voor product-, sfeer- of portretfotografie bij u op locatie. Vanaf € 350,- per dagdeel bij u op locatie

Analytics

GOOGLE ANALYTICS
Vanaf €10,- per maand

Wie bezoeken uw site? Wanneer? Waar komen ze vandaan? En wat bekijken ze? Met de juiste instelling in uw site en een korte workshop van WebSquad, kunt u heel gemakkelijk zelf uw webresultaten bijhouden. En zo nodig uw instellingen wijzigen. Reuze interessant en uiteindelijk zeer effectief. U kunt het zelf doen, maar u kunt ook het team van WebSquad hiervoor aan het werk zetten. Dan houden we u na oplevering op de hoogte van de resultaten en doen we u maandelijks aanbevelingen voor verbeteringen.

Hosting

HOSTING
€30,- per maand

Uw website wordt veilig gehost op onze serverruimte bij een van Nederlandse grootste datacentrum. Zo wordt er dagelijks een back-up gemaakt en wordt deze 7 dagen bewaard. Ook kunt u uw e-mailverkeer laten verlopen via de server. Naast de hosting voeren we controles uit en doen we regelmatig updates aan uw site. U mag ons dan ook altijd bellen bij vragen over uw site. Heeft u zelf al een hosting partner waar u tevreden over bent? Dan is het ook mogelijk om daar uw website te plaatsen.

Speciale verzoeken

SPECIALE VERZOEKEN

Het team van WebSquad is creatief compleet. We maken mailings, bedenken salesconcepten, schrijven brieven, maken video’s, folders en brochures… het team is gedreven en gaat iedere dag aan de slag met mooie dingen die doelgroepen weet te raken. Laat ons weten hoe we u kunnen ondersteunen bij een betere bedrijfspresentatie en verkoop van uw producten en diensten.

JA IK WIL 'T!

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.