WebSquad Specials

Bij WebSquad geloven we dat een indrukwekkende website niet gepaard hoeft te gaan met hoge kosten

Jouw website al vanaf €659,-

Onze missie is om jouw bedrijf of accommodatie op het web te presenteren op een manier die zowel gemak, zekerheid als meer bezoekers oplevert, zonder de gebruikelijke rompslomp, onvoorziene kosten of nare verrassingen achteraf. WebSquad is de juiste keuze voor hotels, restaurants en vakantiehuizen.

teamfoto3

Waarom kiezen voor WebSquad Specials?

Betaalbare kwaliteit

Voor jouw succes

We geloven in eerlijke prijzen. Onze websites zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Kwaliteit staat voorop, en dat merk je aan het resultaat.

Maatwerk voor jouw branche

Voor jouw succes

Wij begrijpen dat elk type accommodatie zijn eigen unieke behoeften heeft. Daarom hebben we WebSquad Specials ontwikkeld, speciaal voor hotels, restaurants en vakantiehuizen. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in deze branches en weten precies wat nodig is om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Geïntegreerde boekingsmodule

Voor jouw succes

Voor hotels maken we gebruik van de geavanceerde Cubilis boekingsmodule, waardoor het beheren van reserveringen naadloos en efficiënt verloopt. Voor restaurants integreren we Eet.nu, waardoor gasten met gemak online kunnen reserveren. Voor vakantiehuizen zorgen we voor een soepele boekingservaring, zodat je geen enkele potentiële gast misloopt.

Dankzij de websites voor mijn hotel en restaurant komen steeds meer boekingen en reserveringen direct binnen. Daar ben ik blij mee.

Gerard de Vries, Hotel Mijdrecht Marickenland & Restaurant Meesters

Onze specials

Hotels

Onze hotelwebsites zijn ontworpen met het oog op conversie

We zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van jouw kamers, faciliteiten en locactie. Met de geïntegreerde Cubilis boekingsmodule ben je verzekerd van een soepele reserveringservaring voor je gasten.

Restaurants

Een goed restaurant verdient een sterke online aanwezigheid

Met onze op maat gemaakte restaurantwebsites, inclusief de integratie van Eet.nu, zorgen we ervoor dat gasten moeiteloos kunnen reserveren en op de hoogte zijn van je menu en sfeer.

Vakantiehuis

Vakantiehuizen zijn uniek en verdienen een website die dat weerspiegelt

We creëren aantrekkelijke, informatieve websites met een geïntegreerde boekingsmodule, zodat potentiële gasten snel en eenvoudig kunnen boeken.

Hoe werkt WebSquad?

Kies voor WebSquad en ervaar het gemak van een website die je eenvoudig kunt vullen en up-to-date houden

Makkelijk vullen en up-to-date houden van jouw website

Bij WebSquad begrijpen we dat een website pas echt effectief is als deze actueel en aantrekkelijk blijft. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het vullen en bijhouden van jouw website een fluitje van een cent is.

Intuïtief beheersysteem

Onze websites worden geleverd met een intuïtief beheersysteem dat zelfs voor beginners eenvoudig te begrijpen is. Met slechts enkele klikken kun je tekst aanpassen, afbeeldingen toevoegen of wijzigingen aanbrengen in jouw aanbod. Geen gedoe met ingewikkelde codes of technische kennis vereist.

Snel en efficiënt updates doorvoeren

Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe menu-items in je restaurant, het bijwerken van beschikbaarheid in je hotel of het tonen van nieuwe foto’s van je vakantiehuis, met ons systeem gaat het moeiteloos. Hierdoor kun je snel inspelen op veranderingen en blijft jouw website altijd actueel.

Professioneel advies en ondersteuning

Heb je toch nog vragen of hulp nodig bij het beheren van je website? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar. We bieden professioneel advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw website altijd optimaal presteert.

Ben je klaar om jouw accommodatie online te laten schitteren?

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw doelen, wensen en verwachtingen van je website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.