Een goed restaurant verdient een sterke online aanwezigheid

Bij WebSquad begrijpen we hoe cruciaal het is om boekingen soepel en efficiënt te laten verlopen

Daarom werken we met geavanceerde boekingsmodules die specifiek zijn afgestemd op jouw restaurant

Onze missie is om jouw restaurant op het web te presenteren op een manier die zowel gemak, zekerheid als meer bezoekers oplevert, zonder de gebruikelijke rompslomp, onvoorziene kosten of nare verrassingen achteraf. WebSquad is de juiste keuze voor restaurants.

mockup-restaurant-meesters

Eet.nu voor restaurants

Geavanceerde boekingsmodules voor optimaal gemak

Voor restaurants maken we gebruik van Eet.nu, een toonaangevend platform voor online reserveringen. Hiermee kunnen jouw gasten met slechts enkele klikken een tafel reserveren. Dankzij deze naadloze integratie hoef je nooit meer een reservering te missen en kunnen gasten met vertrouwen bij jouw restaurant boeken.
Ander systeem? Dan koppelen we dat!

teamfoto1

ONS AANBOD

Jouw eigen restaurant website, compleet in je eigen stijl en dat voor een laag bedrag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Makkelijk vullen en bijhouden
 • Intergratie boekingssysteem (Eet.nu)
 • Lage kosten
 • Maatwerk voor jouw restaurant
 • Hoge kwaliteit

SLECHTS € 1449,-

teamfoto2

Waarom kiezen voor WebSquad voor jouw restaurant?

Betaalbare kwaliteit

Voor jouw succes

We geloven in eerlijke prijzen. Onze websites zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Kwaliteit staat voorop, en dat merk je aan het resultaat.

Maatwerk voor jouw restaurant

Voor jouw succes

Wij begrijpen dat elk type restaurant zijn eigen unieke behoeften heeft. Daarom hebben we WebSquad Specials ontwikkeld, speciaal voor restaurants. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in deze branches en weten precies wat nodig is om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Geïntegreerde Boekingsmodule

Voor jouw succes

Voor restaurants integreren we Eet.nu, waardoor gasten met gemak online kunnen reserveren.  Zodat je geen enkele potentiële gast misloopt.

Dankzij de websites voor mijn hotel en restaurant komen steeds meer boekingen en reserveringen direct binnen. Daar ben ik blij mee.

Gerard de Vries, Hotel Mijdrecht Marickenland & Restaurant Meesters

Ben je klaar om jouw restaurant online te laten schitteren?

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw doelen, wensen en verwachtingen van je website.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Hoe werkt WebSquad?

  Kies voor WebSquad en ervaar het gemak van een website die je eenvoudig kunt vullen en up-to-date houden

  Makkelijk vullen en Up-to-Date houden van Jouw Website

  Bij WebSquad begrijpen we dat een website pas echt effectief is als deze actueel en aantrekkelijk blijft. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het vullen en bijhouden van jouw website een fluitje van een cent is.

  Intuïtief Beheersysteem

  Onze websites worden geleverd met een intuïtief beheersysteem dat zelfs voor beginners eenvoudig te begrijpen is. Met slechts enkele klikken kun je tekst aanpassen, afbeeldingen toevoegen of wijzigingen aanbrengen in jouw aanbod. Geen gedoe met ingewikkelde codes of technische kennis vereist.

  Snel en Efficiënt Updates Doorvoeren

  Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe menu-items in je restaurant, het bijwerken van beschikbaarheid in je hotel of het tonen van nieuwe foto’s van je vakantiehuis, met ons systeem gaat het moeiteloos. Hierdoor kun je snel inspelen op veranderingen en blijft jouw website altijd actueel.

  Professioneel Advies en Ondersteuning

  Heb je toch nog vragen of hulp nodig bij het beheren van je website? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar. We bieden professioneel advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw website altijd optimaal presteert.