VOORBEELDEN

Een eigen site hoeft niet duur te zijn

Een eigen site is dichterbij dan u denkt, helemaal omdat u niet perse een ruim budget nodig hebt. Door onze template benadering kan het team van WebSquad snel en voordelig all-in websites leveren, die u zelf eenvoudig kunt aanpassen, altijd up to date zijn en responsive zijn op smartphones en tablets. Bij WebSquad hebben we al veel opdrachtgevers blij kunnen maken. Bekijk hieronder wat voorbeelden.

Naast een heldere webpresentatie, mocht het team van WebSquad ook aan de slag met het maken van een opvallend strak logo. En hebben we dat zelfs uitgewerkt naar briefpapier en een visitekaartje. Zo veelzijdig is het creatieve team van WebSquad.

Dit is een mooi voorbeeld van een groot bedrijf dat iets specifieks wil aanbieden. En koos voor een zogenaamde one-pager. Een Website Start van WebSquad dus. Hoewel deze website op de achtergrond een aantal specifieke functionaliteiten heeft, is het toch een mooi voorbeeld van wat het team van WebSquad maakt.

Geen one-pager, maar een website compleet. Een mooi voorbeeld van een eigen design en merkbeleving die u terugziet in een hele eigen website. Deze klant voegt zelf producten toe en houdt nauwlettend de bezoekersresultaten bij met de Google Analytics tool die we graag toevoegen en waarvoor we een eenvoudige training in geven.

Een Belgische klant wilde graag een nieuw drankje introduceren bij Belgische cafés en groothandels. Naast de website, verzorgden we ook de beelden die met Photoshop dynamischer zijn gemaakt voor een extra mooi effect.

Dit is een mooi voorbeeld van succesvol ondernemen. De opdrachtgever wilde een verkoopsite waar zijn kantoormeubilair voordelig en heel gemakkelijk aangeboden kon worden. En dat is gelukt. Deze site is overigens de basis voor al onze andere shops die we maakten.

Een producent van gips, cement en lijmen wilde ook zelf het aanbod doen aan eindgebruikers. In dit geval ZZP’ers in de bouw. WebSquad maakte naast de site ook het logo. Sterker nog, het team bedacht ook de bedrijfsnaam.