WEBSHOP

(Al vanaf €4750,-)

Wilt u vanuit uw huidige bedrijfsvoering graag uw diensten of producten direct aanbieden? Of heeft u een nieuw plan om vanuit huis iets nieuws op te starten? Met de webshop van WebSquad kunt u vrij eenvoudig van start met een webshop die helemaal in uw huisstijl wordt opgemaakt. Die werkt met handige zoekfilters zoals dat hoort. En met een compleet betaalsysteem, zodat u bij verkoop eerst betaald krijgt en dan pas uw goederen levert. De webshop is onmiskenbaar uw shop in uw stijl met uw aanbod. Na oplevering leggen we u in een handige workshop uit hoe u zelf teksten, maar ook beelden of zelfs nieuwe categorieën kunt aanmaken. Zo bent u dus zelf helemaal in controle met het team van WebSquad als ondersteuning.

Met WebSquad heeft u dus snel, gemakkelijk en voordelig uw eigen webshop binnen handbereik. Bekijk de voorbeelden of bel ons als u eerst meer wilt weten via 0297-525580. Mailen kan ook natuurlijk naar info@websquad.nl

ALL-IN-PAKKET

IN UW EIGEN STIJL
VOLLEDIG RESPONSIVE
TOT WEL 10.000 PRODUCTEN
12 BETAALMETHODEN
1 JAAR GRATIS HOSTING
MAKKELIJK BEHEERBAAR CMS

PAKKET EIGENSCHAPPEN

Klik op onderstaande pakketonderdelen en u leest er meer over

  • In uw eigen stijl
  • Volledig responsive
  • Tot wel 10.000 producten
  • 12 Betaalmethoden
  • 1 Jaar gratis hosting
  • Makkelijk beheerbaar CMS

In uw eigen stijl

Hoewel WebSquad werkt met standaarden, garanderen we u dat uw site past bij uw gewenste uitstraling. Qua kleur, taalgebruik, beeld en natuurlijk de functionaliteiten. Door de persoonlijke begeleiding kunnen we samen met u bepalen wat onmiskenbaar past bij uw merk of aanbod.

Volledig responsive

Responsive houdt in dat de website er goed uitziet op alle formaten schermen. Uw website zal dus optimaal functioneren op mobiel, tablet en desktop.

Tot wel 10.000 producten

Door uw producten op te delen in 5 verschillende categorieën blijft de webshop overzichtelijk en kan de klant hier makkelijk doorheen navigeren. U kunt 5 verschillende product eigenschappen aanmaken, hierbij kunt u denken aan eigenschappen als kleur, materiaal en grootte of bureaustoel, vergaderstoel en fauteuil. Bij elke eigenschap kunt u vervolgens 10 verschillende waardes gebruiken, zoals bijvoorbeeld groen, blauw en rood bij de kleur eigenschap.

12 Betaalmethoden

De webshop bevat 12 verschillende betaalmogelijkheden waarvan u zelf kunt bepalen welke u wilt gebruiken en welke niet. Onder deze betaalmethoden vallen onder andere Ideal, CreditCard en PayPal.

1 Jaar gratis hosting

Websquad kan ook de domeinnaam en de hosting voor u verzorgen. Wij nemen graag alles voor u uit handen zodat u zich verder geen zorgen hoeft te maken. Kiest u ervoor om onderstaande hosting pakket af te nemen voor, en tegelijk met, uw webshop dan nemen wij het eerste jaar de kosten op ons. U betaalt dan het eerste jaar dus helemaal niets extra’s.

Makkelijk beheerbaar CMS

CMS staat voor Content Management System oftewel de achterkant van uw webshop. De webshop is makkelijk te beheren en heeft een zeer overzichtelijke achterkant. U hoeft geen uren te zoeken voor een kleine aanpassing in een tekst of een product. Aanpassingen kunnen snel gemaakt worden, wat u meer
tijd geeft voor andere zaken.

ENKELE VOORBEELDEN

EXTRA OPTIES

Logo

LOGO
€650,-

Uw bedrijf sterker neerzetten met een logo dat past bij de ‘business’ en de unieke merkpersoonlijkheid? Of wilt u een nevenactiviteit vormgeven met een eigen logo? Zet dan de creatieven van WebSquad aan het werk met een handige vragenlijst die we u graag toesturen. Wilt u het logo ook uitgewerkt hebben in een complete huisstijl: opmaak van factuurpapier, visitekaartje of envelop? Dat doen we dan ook graag voor u. Natuurlijk ontvangt u van ons alle grafische bestanden, zodat u er in de toekomst zelf mee aan de slag kunt.

Tekstschrijven

TEKSTSCHRIJVEN
Vanaf €350,-

U heeft veel te vertellen. Maar het opschrijven is vaak een ander verhaal… Heeft u moeite met de teksten, schrijf dan alleen op wat u wilt vertellen in steekwoorden. Of vraag onze copywriter om een interview. Dan komen ze langs of bellen u en schrijven onze teksteschrijvers uw webcontent. Met relevante zoekwoorden, heldere uitleg en stimulerende ‘trucs’ om uw webbezoekers aan te zetten tot actie.

Fotografie

FOTOGRAFIE
Vanaf €350,- per dagdeel

Een site zonder mooie beelden wordt vaak saai. Dus zorgen we ook graag voor fotografie. Soms via stockbureaus als www.shutterstock.com. En vaak via een eigen fotograaf voor product-, sfeer- of portretfotografie bij u op locatie. Vanaf € 350,- per dagdeel bij u op locatie

Analytics

GOOGLE ANALYTICS
Vanaf €10,- per maand

Wie bezoeken uw site? Wanneer? Waar komen ze vandaan? En wat bekijken ze? Met de juiste instelling in uw site en een korte workshop van WebSquad, kunt u heel gemakkelijk zelf uw webresultaten bijhouden. En zo nodig uw instellingen wijzigen. Reuze interessant en uiteindelijk zeer effectief. U kunt het zelf doen, maar u kunt ook het team van WebSquad hiervoor aan het werk zetten. Dan houden we u na oplevering op de hoogte van de resultaten en doen we u maandelijks aanbevelingen voor verbeteringen.

Hosting

HOSTING
€30,- per maand

Uw website wordt veilig gehost op onze serverruimte bij een van Nederlandse grootste datacentrum. Zo wordt er dagelijks een back-up gemaakt en wordt deze 7 dagen bewaard. Ook kunt u uw e-mailverkeer laten verlopen via de server. Naast de hosting voeren we controles uit en doen we regelmatig updates aan uw site. U mag ons dan ook altijd bellen bij vragen over uw site. Heeft u zelf al een hosting partner waar u tevreden over bent? Dan is het ook mogelijk om daar uw website te plaatsen.

Speciale verzoeken

SPECIALE VERZOEKEN

Het team van WebSquad is creatief compleet. We maken mailings, bedenken salesconcepten, schrijven brieven, maken video’s, folders en brochures… het team is gedreven en gaat iedere dag aan de slag met mooie dingen die doelgroepen weet te raken. Laat ons weten hoe we u kunnen ondersteunen bij een betere bedrijfspresentatie en verkoop van uw producten en diensten.

JA IK WIL 'T!

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.